Erhverv

Opdag de bedste film på Viaplay

Viaplay’s filmbibliotek rummer et imponerende udvalg af kvalitetsfilm, der spænder bredt fra klassiske mesterværker til moderne storfilm. Tjenesten tilbyder et konstant voksende katalog, hvor både danske og internationale produktioner står side om side. Uanset om du er til storslåede episke fortællinger, skæve komedier eller spændende thrillere, vil du finde noget, der tiltaler dig. Viaplay giver dig mulighed for at fordybe dig i et hav af filmoplevelser og opdage nye favoritter, du ellers ikke ville have stødt på.

Anbefalinger til film, der vil fange dit hjerte

Hvis du søger film, der vil fange dit hjerte, anbefaler vi at du tjekker top film på Viaplay. Her finder du et bredt udvalg af rørende dramaer, romantiske komedier og inspirerende historier, der vil røre ved dine følelser. Uanset om du søger en film, der får dig til at grine, græde eller tænke, så er der noget for enhver smag på Viaplay.

Nyheder og premierer på Viaplay

Viaplay opdaterer løbende deres katalog med spændende nye film og serier. Blandt nyeste tilføjelser finder du storfilm som den action-proppede ‘Bullet Train’ med Brad Pitt og den romantiske komedie ‘Ticket to Paradise’ med Julia Roberts og George Clooney. Derudover kan du streame den populære danske serie ‘Borgen’ og den kritikerroste dokumentar ‘Becoming Cousteau’. Hvis du er mere til kabel tv, kan du finde en kabel tv teknologioversigt med de nyeste teknologier og muligheder.

Genrer, der passer til enhver smag

Viaplay har et bredt udvalg af genrer, så der er noget for enhver smag. Filmelsker du action, kan du finde spændende blockbustere som ‘Avengers: Endgame’ og ‘Top Gun: Maverick’. Hvis du foretrækker drama, har Viaplay klassikere som ‘The Shawshank Redemption’ og ‘Forrest Gump’. Komedie-fans kan more sig med sjove film som ‘The Big Lebowski’ og ‘Bridesmaids’. Og for dem, der elsker science fiction, er der titler som ‘Dune’ og ‘Blade Runner 2049’. Uanset om du foretrækker det storslåede eller det mere intime, så har Viaplay noget, der kan fange din interesse.

Familievenlige film, der samler alle

Viaplay har et bredt udvalg af familievenlige film, der er perfekte til at samle hele familien. Prøv for eksempel den populære animationsfilm “Frost”, hvor søstrene Anna og Elsa tager på en fantastisk rejse for at løse mysteriet om Elsas magiske kræfter. Eller se den klassiske Disney-film “Løvernes Konge”, hvor den unge løveunge Simba lærer værdifulde livslektioner. Uanset alder vil hele familien kunne nyde disse opløftende og underholdende film sammen.

Skræmmende thrillere, der får pulsen til at stige

Hvis du er på jagt efter spændende thrillere, der holder dig på kanten af sædet, så er Viaplay stedet at kigge. Filmene i denne kategori er mesterligt skruet sammen og garanterer et adrenalinsus fra start til slut. Oplev den nervepirrende katte-og-mus-leg i ‘The Silence of the Lambs’, hvor du følger den unge FBI-agent Clarice Starling i jagten på den berygtede seriemorder Hannibal Lecter. Eller bliv opslugt af den psykologiske thriller ‘Black Swan’, hvor balletdanserinden Nina kæmper en indre kamp for at opnå perfektion. Uanset hvilken thriller du vælger, så er du sikker på at få pulsen i vejret og en oplevelse, du sent vil glemme.

Romantiske dramaer, der rører sjælen

Hvis du er på udkig efter film, der går direkte til hjertet, så er Viaplay fyldt med fantastiske romantiske dramaer. Prøv for eksempel den rørende fortælling ‘En uventet kærlighed’, hvor to mennesker finder sammen på uventede måder og lærer at sætte pris på livets små glæder. Eller lad dig rive med af den smukke kærlighedshistorie i ‘Når kærligheden kalder’, hvor to sjæle, der har mistet håbet, genopfinder sig selv og hinanden. Disse film vil uden tvivl efterlade dig med en varm fornemmelse i brystet og et nyt perspektiv på livets op- og nedture.

Actionfyldte oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe

Hvis du er på udkig efter actionfyldte oplevelser, der får adrenalinen til at pumpe, så er der et hav af spændende muligheder på Viaplay. Bliv revet med i intense jagter og dramatiske kampe i film som ‘John Wick’, hvor Keanu Reeves leverer fantastiske actionsekvenser. Oplev også den nervepirrende thriller ‘Sicario’ med Emily Blunt i hovedrollen. Her følger du en FBI-agent, der bliver draget ind i en brutal krig mod narkokarteller. Og for de helt store eksplosioner og vanvittige stunts, så er ‘Mission: Impossible – Fallout’ et sikkert valg, hvor Tom Cruise igen leverer fremragende underholdning.

Dokumentarfilm, der udvider din horisont

Viaplay har et imponerende udvalg af dokumentarfilm, der tager dig med på rejser til fjerne egne og giver dig et unikt indblik i andre kulturer og livsstile. Lad dig berige af ‘Nomad’ – en fascinerende skildring af de sidste nomadiske folk i verden, eller bliv klogere på klimaforandringerne gennem den prisbelønnede dokumentar ‘Before the Flood’. Hvis du ønsker at udvide din horisont, er ‘Planet Earth II’ et must-see, der viser dig vores planets fantastiske mangfoldighed. Uanset hvilken dokumentar du vælger, vil du blive inspireret, berørt og beriget.

Sådan finder du den perfekte film på Viaplay

Når du skal finde den perfekte film på Viaplay, er der nogle ting du kan gøre. Først og fremmest kan du bruge Viaplays søgefunktion til at søge efter specifikke film, genrer eller skuespillere. Du kan også kigge på Viaplays anbefalinger, som er baseret på dine tidligere seevanemønstre. Derudover kan du læse anmeldelser og se trailere for at få en bedre fornemmelse af, om en film er noget for dig. Endelig kan du også lade dig inspirere af temaer eller samlinger, som Viaplay har sammensat. På den måde kan du opdage nye film, du ellers ikke ville have fundet.